24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

25 Kasım 2019 Pazartesi günü öğrencilerimiz, öğretmenleriyle ilgili hissettiklerini, hazırladıkları programda ifade ettiler. Video gösterileri, şiirler ve yazılarla yüreklere dokundular; öğretmenlerin gönlünde bir kez daha taht kurdular.

26.11.2019 900

26-11-201926-11-2019

26-11-2019

"24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ" KUTLU OLSUN

Anaokulundan 4.sınıfa kadar tüm öğrencilerin yazı ve şiirlerinde; öğretmenleri için sevgi, saygı, hoşgörü ve yol göstericilik değerleri dile getirildi. İlkokul öğrencileri öğretmenlerine "Işıksın, sessin, nefessin, her yerdesin,  yüreğimizdesin, resimsin, hikâyesin, şiirsin, güzel olan her şeyde sen varsın, şarkısın, heykelsin, bilimsin, bana yol gösterensin, , çiçeksin, yıldızsın, güneşsin, yarınları aydınlatansın, Atamın umudusun…"  diyerek tüm öğretmenlerinin yüzlerinde bir gülümseme, yüreklerinde bir kıpırtı oldular.

Okul Müdürümüz Serkan ŞAHİN'in 2015 yılında Hocalarlı Öğretmenlerle hazırlamış olduğu "Benim Adım Öğretmen" klibi izlendi. Bu klipte baş karakter olarak yer olan müdürümüzün sınıf öğretmeni Sayın AHMET DUMAN'ın okumuş olduğu "Dünyanın Bütün Çiçekleri" adlı şiir,  hepimizi duygulandırdı. Atatürk'ün öğretmenlere mesajı ile devam eden program, öğretmenlerimize verilen ikramla sona erdi.

Ayrıca okulumuzdan kısa bir süre önce müdür yardımcısı olması sebebiyle ayrılmış olan Özlem PULCU, anasınıfı öğrencilerimize çeşit çeşit oyuncaklar ile eski mesai arkadaşlarına gönderdiği öğretmenler günü hediyeleriyle bir kez daha bizlerden kopmadığını göstermiştir. Kendilerine bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuza nice hizmetleri bulunan öğretmenlerimiz Alim TANRIKULU, Gülsüm AKHAN, Hasan SELEN, Kadir TANRIKULU,Keziban DEMİR, Ali Osman ÖZBINAR, Büşra BULUT, Özlem PULCU, Safiye CAN, Özlem KULELİ, Naciye SARPAY, Osman BOZKUŞLUOĞLU, Yusuf Can TAYLAN, Ömer KILINÇ, İbrahim KOÇ, Şerife ŞAHİN, Yüksel YILDIRIM, Yener YELKEN, Hatice AKKOÇ, Fatma YAŞAR, Pınar YILDIZ, Emine AYDIN, Hidayet ALAN ve Serkan ŞAHİN başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Başöğretmenimiz Atatürk'ün yol göstericiliğinde yılmadan emek veren tüm öğretmenlerimize gönül dolusu sevgiler…

26-11-201926-11-2019

meb_iys_dosyalar/03/17/709164/fotograf_galerisi_2643242.html