Kısmi Kapanma-Meb Basın Açıklaması

13.04.2021 471

⚠️Bakanlığımız İki Haftalık Kısmi Kapanma Tedbirleri Hakkında Bilgilendirme❗

13-04-2021

Değerli öğrencilerimiz, saygıdeğer velilerimiz. Bakanlığımız tarafından yayınlanan duyuru ve bilgilendirme doğrultusunda 15 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren anasınıfı haricindeki tüm ilkokulu sınıflarımızda, okuldaki ders programı aynen geçerli olacak şekilde tam zamanlı uzaktan eğitime geçilecektir.
Bu doğrultuda 14 Nisan Çarşamba günü yani yarın son kez ilkokul sınıflarımızda yüzyüze eğitim olacaktır. Perşembe gününden itibaren sadece anasınıfımız yüzyüze eğitime devam edecektir.

Öğretmenlerimizin gerekli bilgilendirmeleri yapabilmeleri ve uzaktan eğitim sürecini iyi planlayabilmeleri açısından yarın öğrencilerimizin okula gelmelerine özen gösterelim.

Bizlere bakanlığımız tarafından farklı bilgi ve duyurular geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Şimdilik bu bilgiler doğrultusunda hareket edilecektir...

Yeşilhisar Yunus Emre İlkokulu Müdürlüğü